Arttu Wiskari | Naantalin Kylpylä | Pe 11.11.

Arttu Wiskari takaa huikean bile-illan, joka osuu ja uppoaa kaikenikäiseen yleisöön!

Elokuussa 2020 viidennen studioalbuminsa, suoraan virallisen albumilistan ykköseksi nousseen Suomen muotoisen pilven alla julkaisseen Arttu Wiskarin viimeisimmät singlet ovat olleet jymymenestyksiä. Arttu rikkoi Leavings-orkesterin kanssa tehdyllä kappaleella ”Tässäkö tää oli” henkilökohtaisen ennätyksensä; se on ensimmäinen hänen biiseistään, joka on noussut Spotifyn Top 50 -listan ykköseksi! Singlen musiikkivideo kohosi suoraan Youtuben Nousussa-listan kärkeen ja sillä on yli 4 miljoonaa näyttökertaa.

Edellinen single Suomen muotoisen pilven alla ei kalpene seuraajansa rinnalla: se on ylittänyt Spotifyssa tuplaplatinarajan ja sen lyriikkavideollakin on Youtubessa 8 miljoonaa katselukertaa. Kappale oli vuoden 2019 soitetuin radiobiisi Suomessa.

Tänä kesänä Arttu Wiskarin ensimmäisen singlen Mökkitien julkaisusta tuli kuluneeksi kymmenen vuotta. Lopullisesti hän lauloi tiensä suomalaisten sydämiin vuotta myöhemmin ilmestyneellä esikoisalbumillaan Arttu Wiskari. Suuren yleisön artisti on hurmannut muun muassa ohjelmissa Tähdet, tähdet ja Vain Elämää. Arttu Wiskarin tunnetuimpia hittejä ovat edellämainittujen lisäksi muun muassa Tuntematon potilas, Sirpa, Kahvimaito, Mökkitie ja Meidän biisi.

BILEBREIKKI – YHDISTÄ SHOW JA LOMA NAANTALIN KYLPYLÄSSÄ

Varauskoodilla PROBILE majoitut 15% edullisemmin!

Sisältää keikkalipun ja majoituksen, sekä aamiaisen ja kylpylän vapaan käytön.

Aikataulu:

klo 19.30 ovet ruokailutilaan aukeavat
klo 20.00 dinner
klo 23.00 show
klo 01.30 valomerkki


Liput alk. 37 €


Show & Dinner -paketti 109 €
Helpoin tapa järjestää onnistunut ilta! Aloita tasokkaalla illallisella ja jatka suoraan illan show’n pariin.
Katso menu »


VIP alk. 149 €
Nauttikaa illasta oman porukan kesken! VIP-paketti on saatavilla 10–40 hengen ryhmälle. Sisältää kolmen ruokalajin illallisen, lipun esitykseen, oman narikan, tervetuliaisjuoman, oman pöydän koko illaksi sekä oman hovimestarin.