PE-LA 1.-2.12. | Pikkujoulut@TEATRO-LOGOMO

RANSKALAINEN ILTA – EDITH PIAF AVEC TIA COHEN

Logomon Teatro-sali muuntautuu pieneksi Pariisiksi, kun Tia Cohenin tähdittämä Edith Piaf -show saapuu Turkuun.

Ranskalaisen illan tematiikan kruunaa ranskalaisen menun sisältävä 3 ruokalajin show & dinner -ruokailu, joka nautitaan ennen esitystä lavan edustalta. Pikkujoulukauteen sijoittuva tyylikäs show on kokonaiselämys, jossa ranskalainen ilta näkyy aina Teatron sisäänkäynnistä jatkoihin asti.

Édith Piaf avec Tia Cohen et L’Orchestre Noír. Tia Cohen on punahuulinen, syntyperäinen pariisitar. Hän on räväkkä, tunteellinen, ranskalaiseen tapaan puhelias ja energinen. Pitkään Helsingin Punavuoressa asuneena Tia on ansainnut arvonimen ”Punavuoren varpunen”. Sillä viitataan Tian suurieleiseen, ja sydämeenkäyvään kykyyn muuttaa esiintymisellään Punavuorelaisbaarien tunnelma vastaamaan pariisilaiskapakoiden tiivistä, elämänmakuista sykettä.

Tia Cohenin Piaf-ilta on nostanut esille tunteita ympäri Suomea jo usean vuoden ajan. Hänet on nähty esiintymässä mm. Finlandia-talolla, Riku Niemi Orchestran solistina, pienissä ja isoissa ravintoloissa, TV:ssä ja radiossakin. Missä tahansa esitys on koettu, on se jättänyt katsojiin syvän tunnejäljen, aidon kokemuksen 1940-ja 50-luvun pariisilaisesta kulttuurista. Nyt ”Punavuoren Varpunen”, Tia Cohen orkestereineen on valmistanut kokonaisvaltaisen illan Edith Piafin musiikin parissa, johon sisältyy niin teatterillisia kuin audiovisuaalisia osia.

Tia Cohenin kanssa esiintyvät Suomen eturivin muusikot:

 • Kapellimestarina kitaristi Aki Hauru joka keikkailee mm. Django Collective Helsinki -kokoonpanossa ja yhtyeessä Soul Sisters
 • Viulisti Mauri Saarikoski työskentelee Helsingin kaupunginorkesterissa sekä soittaa Dallapé-kokoonpanossa
 • Klarinetisti/saksofonisti Johannes Salomaa soittaa Riku Niemi Orchestrassa ja Great Helsinki Big Bandissä
 • Haitaristi Joose Ojala voitti Kultaisen Harmonikka -kilpailun toisen sijan 2015
 • Kontrabassossa Joonas Tuuri soittaa Bowman Triossa sekä Lithium-kokoonpanossa.

SHOW & DINNER 115,-/hlö

Show & Dinner -lippuun sisältyy naulakkomaksu, pöytiin tarjoiltu 3 ruokalajin illallinen, esitys ja jatkot. Pöytävaraukset tehdään automaattisesti tilausten perusteella.

KATSO ILLAN MENU »

Ranskalainen menu:

Amuse-bouche (L,G)
***
Kermaista hummerikeittoa ja parmesaania (L)
***
Ankkaa kahdella tapaa, savustettua porkkanapyreetä ja tummaa rakuunakastiketta (L,G)
***
Créme brûlée (L,G)

Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna. Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta. Eritysiruokavaliot ja juomatilaukset: info@sunborncatering.com tai puh. 02-4456700

KATSO ILLAN AIKATAULU »

 • Klo 17.00 ovet avataan
 • Klo 17.30 alkuruoka & pääruoka ennen esitystä
 • Klo 19.00 EDITH PIAF AVEC TIA COHEN
  kesto n. 2h, väliajalla jälkiruoka
 • Klo 21.00 jatkot Teatrossa

PIKKUJOULUT LOGOMON TEATROSSA: