Pukki tietää parhaat pikkujoulut!

Pukki tietää parhaat pikkujoulut

Valoa talven pimeyteen

Pikkujoulut – vuoden kimaltavin juhla

Kärvistely syyspimeässä saa väistyä joulukuun lähestyessä – on aika aloittaa pikkujoulukausi!

Pikkujoulut ovat loistelias ja takuuvarma tapa aloittaa joulunodotus: kun pukukoodi vaihtuu arkisesta paljettien kimallukseen, pikkumustiin tai enemmän ja vähemmän tyylikkäisiin villapaitoihin, tunnelma on taatusti huipussaan. Siinä missä joulu on monille perhekeskeinen juhla, pikkujoulut tarjoavat tilaisuuden nauttia ystävien ja työkaverien seurasta rennoissa tunnelmissa.

Mutta mistä pikkujoulut, vuoden parhaat juhlat, ovat saaneet alkunsa?

Pikkujoulujen lyhyt oppimäärä – puurojuhlasta koko illan show’ksi

Pikkujouluja on perinteisesti vietetty ensimmäisenä adventtina, joulukauden avajaisten aikaan. Koulujen kuusijuhlasta sekä osakuntien puurojuhlasta alkanut perinne on vuosien varrella kasvanut kaikkien yhteiseksi juhlaksi, jossa hyvä ruoka ja juoma, tanssi ja seurustelu jatkuvat aina Tuhkimon tunneille asti.

Nykyään pikkujoulut tunnetaan erityisesti ystäväporukoiden ja yritysten illanviettotapahtumina, joihin voivat kuulua esimerkiksi pikkujoulubuffet tai ravintolaillallinen sekä erilaisia ohjelmanumeroita ja esiintyjiä – suunniteltuja tai suunnittelemattomia. Usein pikkujouluja jatketaan vielä tanssiravintolaan tai muuhun jatkopaikkaan.

Parhaat pikkujoulut järjestää tietysti Sunborn!

Sunbornin pikkujouluissa etkot, juhlat ja jatkot ovat soljuva kokonaisuus, joka loistaa kilpaa jouluvalojen kanssa.  Tutustu kattavaan pikkujouluvalikoimaamme ja varaa ajoissa paikat pikkujouluseurueellesi!

Pinella – pikkujoulut Turun keskustassa

Logomo – pikkujoulun näyttävimmät show-paketit Turussa!

Naantali Spa / Naantalin Kylpylä – erittäin hyvät pikkujoulut

Ruissalo Spa Turku / Ruissalon Kylpylä Turku – merelliset pikkujoulut

Ei paineita kinkun paistamisesta tai piirileikeistä – Sunbornin pikkujouluissa pääset aina valmiiseen juhlapöytään ja viihteestä huolehtivat ammattilaiset!